Noi ca și echipă, am reușit în tot acest timp, datorită pasiunii pentru creație grafică și webdesign să ne facem cunoscuți în cercul nostru și totodată în țară.

Astfel, implicarea noastră a făcut ca numărul clienților să crească, pentru că ne-am dorit să oferim încredere, respect, calitate, rezultate de succes, iar toate acestea le-am reușit prin implicare maximă și o atenție deosebită pe care am acordat-o detaliilor.

Chiar și celor mai mici, indiferent că vorbim de crearea unui logo, grafica unui afiș sau realizarea întregii identități vizuale a firmei.

Imaginația, creativitatea ne ajută să obținem și să oferim oamenilor soluții pe care ei nu și le imaginau, acestea la rândul lor ajutându-ne pe noi să obținem un rezultat bun și real în vânzări.

În funcție de dorințele clientului, putem oferi proiecte grafice cu o gamă tematică largă pentru produse personalizate până la produse cu care vrei să-ți deschizi o afacere, precum bannere, logo-uri, roll-up, afișe, flyere, website-uri, promovare în mediul online etc.

Cine suntem noi?

WallSign este un proiect administrat de S.c. Creative ADS BursaSite S.r.l. din Mun. Râmnicu Sărat care își propune să va ajute sa reînnoiți cu regularitate decorarea interiorului casei dumneavoastră asa cum vă doriți.

Fiecare model de sticker decortiv, ales pe gustul dumneavoastră, are ca scop să vă ajute să afirmați personalitatea proprie interiorului dumneavoastră.

Stickerele subliniază universul decorativ pe care l-ați gândit punând în valoare o cameră, îmbrăcând un perete, completând mobilierul.

Acest concept nou pe piața Românească evidențiază dorința de a scoate din banal locul în care vă petreceți cea mai mare partea a zilei.

Extrem de ușor de aplicat și cu modele foarte diversificate atât în ceea ce privește dimensiunile cât și culorile, stickerele sunt elementele de decorațiune interioară în vogă.

WallSign s-a născut din pasiunea pentru forme și pentru culori ale creatorilor, obisnuim să căutăm soluții estetice și design-uri inovante pentru decorarea interiorului casei tale. Fiecare sticker este fabricat la comanda, individual.

Pentru o calitate sporită, etapele finale ale fabricarii sunt realizate manual. Fabricarea și expedierea sunt efectuate în termen de 24 – 48 de ore pentru ca să puteți beneficia de stickerul comandat în cel mai scurt timp posibil.

Diversitatea colecției trebuie astfel să răspundă fiecărei idei și să îi corespundă.

În cazul în care nu găsiți dimensiunile care să vă corespundă sau dacă doriți un design “custom” putem realiza fiecare model la dimensiunile pe care le doriți, este de ajuns să ne contactați. 

Toate stickerele sunt livrate însoțite de instrucțiunile de aplicare.

Pentru o mai bună calitate, stickerele sunt realizate din vinyl Oracal, marcă recunoscută la nivel mondial pentru calitatea și finețea materialelor.

Acest material permite o aderență excelentă pe tipuri de suport variat.